Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit
    Met 3 locaties in Roosendaal en 1 locatie in Bergen op Zoom                      UPDATE CORONA VIRUS:  De extra aanscherping van de maatregelen heeft ertoe geleid dat wij onze praktijk gedeeltelijk moeten sluiten.  Alleen voor medisch acute zorg kunt u nog bij ons terecht.  Heeft u deze week of volgende week nog een afspraak staan, dan wordt u nog gebeld.  Telefonisch en per mail blijven wij bereikbaar.  Ook indien u een nieuwe klacht heeft waarvoor u ons advies kunt gebruiken.    Gezien de omstandigheden kan het zijn dat u niet direct teruggebeld of gemaild wordt.  We hopen op uw begrip.  Blijf gezond, houdt afstand en pas goed op elkaar!    Team Podotherapie Een Stap Vooruit 

Welkom op onze website!

We staan er eigenlijk nauwelijks bij stil, maar onze voeten vormen de basis voor ons lichaam. Ze dragen ons elke dag naar de plek die we willen En als er met voeten iets mis is, dan kunnen er veel problemen ontstaan. Alle voet- knie- heup- en rugklachten die het gevolg zijn van voetproblemen – en dat zijn er meer dan u denkt - zijn het domein van de podotherapeut. Het woord podotherapie komt uit het Grieks: Pous is Grieks voor voet. 

Podotherapie biedt een oplossing voor zeer uiteenlopende klachten. Van voetproblemen als gevolg van diabetes tot sportblessures door een verkeerde houding; van loopproblemen bij peuters tot lage rugpijn die maar niet overgaat.

Hoort u bij de 70% van alle Nederlanders die ooit voetklachten krijgt? Ga dan niet zelf dokteren, maar kies voor podotherapie. Serieuze klachten verdienen een serieuze aanpak. Podotherapeuten zijn in Nederland de enige wettelijk erkende paramedici in de voetgezondheidszorg

Neem uw klachten serieus, dat doet de podotherapeut óók! Blijf er niet mee rond lopen, en neem contact met ons op. 

U kunt een afspraak maken voor onze locatie: Tolbergcentrum 55, Revapoint (Zundertseweg 83), Gezondheidsplein Kalsdonk en onze locatie Schiethoek 60 in Bergen op Zoom. Een overzicht vindt u hier.