Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit
    Met 3 locaties in Roosendaal en 1 locatie in Bergen op Zoom                      UPDATE CORONA VIRUS:   U kunt bij ons terecht voor klachten aan voeten, knie, heup en rug. Belangrijk is wel om de maatregelen goed in de gaten te blijven houden! Mondkapje voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar is verplicht net als de handen desinfecteren bij binnenkomst. Wij vragen u, indien mogelijk,  alleen te komen, niet te vroeg op de afspraak te verschijnen en gelieve afstand te houden (1.5 meter) van bezoekers en medewerkers. Heeft u lichte ziekteverschijnselen zoals een loopneus, hoesten, keelpijn of koorts, annuleer dan zo spoedig mogelijk uw afspraak, graag minimaal 24 uur van tevoren.                                   Team Podotherapie Een Stap Vooruit

Echo (MSU)

Echo (MSU) wordt gebruikt om (spier)weefsel in knie, benen, enkel en voet in beeld te brengen en te beoordelen op bijvoorbeeld kwaliteit, vorm en functie.

Door middel van echografie zijn wij in staat om bijvoorbeeld een hielspoor, een neuroom of ontsteking te herkennen en daardoor een beter beeld van de aard en de ernst van de klacht vast te stellen. Ook kunnen wij volgen of er sprake is van een genezingsproces en kunnen wij daardoor nauwkeuriger prognoses geven over het herstel.