Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit
    Met 3 locaties in Roosendaal en 1 locatie in Bergen op Zoom                      UPDATE CORONA VIRUS:  De extra aanscherping van de maatregelen heeft ertoe geleid dat wij onze praktijk gedeeltelijk moeten sluiten.  Alleen voor medisch acute zorg kunt u nog bij ons terecht.  Heeft u deze week of volgende week nog een afspraak staan, dan wordt u nog gebeld.  Telefonisch en per mail blijven wij bereikbaar.  Ook indien u een nieuwe klacht heeft waarvoor u ons advies kunt gebruiken.    Gezien de omstandigheden kan het zijn dat u niet direct teruggebeld of gemaild wordt.  We hopen op uw begrip.  Blijf gezond, houdt afstand en pas goed op elkaar!    Team Podotherapie Een Stap Vooruit 

Echo (MSU)

Echo (MSU) wordt gebruikt om (spier)weefsel in knie, benen, enkel en voet in beeld te brengen en te beoordelen op bijvoorbeeld kwaliteit, vorm en functie.

Door middel van echografie zijn wij in staat om bijvoorbeeld een hielspoor, een neuroom of ontsteking te herkennen en daardoor een beter beeld van de aard en de ernst van de klacht vast te stellen. Ook kunnen wij volgen of er sprake is van een genezingsproces en kunnen wij daardoor nauwkeuriger prognoses geven over het herstel.