Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit
    Met 3 locaties in Roosendaal en 1 locatie in Bergen op Zoom                      UPDATE CORONA VIRUS:  Onze praktijk heeft  alle voorzorgsmaatregelen getroffen om het risico op Corona voor ons allen tot het minimum te beperken. U kunt dus met een gerust hart bij ons in de praktijk terecht.  Wij verzoeken u bij een bezoek aan onze praktijk een mondkapje te dragen, zoveel mogelijk alleen en niet te vroeg op de afspraak te komen en afstand te houden (1.5 meter) van bezoekers en medewerkers. Heeft u lichte ziekteverschijnselen zoals een loopneus, hoesten, keelpijn of koorts, annuleer dan zo spoedig mogelijk uw afspraak, graag minimaal 24 uur van tevoren.  We hopen op uw begrip.                       Team Podotherapie Een Stap Vooruit  

Echo (MSU)

Echo (MSU) wordt gebruikt om (spier)weefsel in knie, benen, enkel en voet in beeld te brengen en te beoordelen op bijvoorbeeld kwaliteit, vorm en functie.

Door middel van echografie zijn wij in staat om bijvoorbeeld een hielspoor, een neuroom of ontsteking te herkennen en daardoor een beter beeld van de aard en de ernst van de klacht vast te stellen. Ook kunnen wij volgen of er sprake is van een genezingsproces en kunnen wij daardoor nauwkeuriger prognoses geven over het herstel.