Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit
    Met 3 locaties in Roosendaal en 1 locatie in Bergen op Zoom                      UPDATE CORONA VIRUS:  Onze praktijk heeft  alle voorzorgsmaatregelen getroffen om het risico op Corona voor ons allen tot het minimum te beperken. U kunt dus met een gerust hart bij ons in de praktijk terecht.  Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar worden verzocht een mondkapje te dragen, zoveel mogelijk alleen en niet te vroeg op de afspraak te komen en afstand te houden (1.5 meter) van bezoekers en medewerkers. Heeft u lichte ziekteverschijnselen zoals een loopneus, hoesten, keelpijn of koorts, annuleer dan zo spoedig mogelijk uw afspraak, graag minimaal 24 uur van tevoren.  We hopen op uw begrip. Team Podotherapie Een Stap Vooruit  

Orthese

Een orthese of teenstukje wordt direct op de voet gemaakt van soepel siliconen materiaal. Een orthese moet overdag tussen en/of om de tenen in de schoen gedragen worden. Het teenstukje kan voor verschillende doelen gebruikt worden:

Protectie tegen o.a. likdoorns en/of bursa op de tenen. Bursa. een kleine zakvormige holte gevuld met vocht, welke dient als stootkussen op plaatsen, waar druk of wrijving bestaat.
Correctie van bijvoorbeeld klauwstand van de tenen.
Consolidatie waarmee wordt voorkomen dat een afwijking steeds erger wordt.
Preventie om bijvoorbeeld een scheefgroeiende teen die nog geen klachten geeft te beschermen.