Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit
    Met 3 locaties in Roosendaal en 1 locatie in Bergen op Zoom                      UPDATE CORONA VIRUS:   U kunt bij ons terecht voor klachten aan voeten, knie, heup en rug. Belangrijk is wel om de maatregelen goed in de gaten te blijven houden! Mondkapje voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar is verplicht net als de handen desinfecteren bij binnenkomst. Wij vragen u, indien mogelijk,  alleen te komen, niet te vroeg op de afspraak te verschijnen en gelieve afstand te houden (1.5 meter) van bezoekers en medewerkers. Heeft u lichte ziekteverschijnselen zoals een loopneus, hoesten, keelpijn of koorts, annuleer dan zo spoedig mogelijk uw afspraak, graag minimaal 24 uur van tevoren.                                   Team Podotherapie Een Stap Vooruit

Orthese

Een orthese of teenstukje wordt direct op de voet gemaakt van soepel siliconen materiaal. Een orthese moet overdag tussen en/of om de tenen in de schoen gedragen worden. Het teenstukje kan voor verschillende doelen gebruikt worden:

Protectie tegen o.a. likdoorns en/of bursa op de tenen. Bursa. een kleine zakvormige holte gevuld met vocht, welke dient als stootkussen op plaatsen, waar druk of wrijving bestaat.
Correctie van bijvoorbeeld klauwstand van de tenen.
Consolidatie waarmee wordt voorkomen dat een afwijking steeds erger wordt.
Preventie om bijvoorbeeld een scheefgroeiende teen die nog geen klachten geeft te beschermen.