Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit
    Met 3 locaties in Roosendaal en 1 locatie in Bergen op Zoom                      UPDATE CORONA VIRUS:  Onze praktijk heeft  alle voorzorgsmaatregelen getroffen om het risico op Corona voor ons allen tot het minimum te beperken. U kunt dus met een gerust hart bij ons in de praktijk terecht.  Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar worden verzocht een mondkapje te dragen, zoveel mogelijk alleen en niet te vroeg op de afspraak te komen en afstand te houden (1.5 meter) van bezoekers en medewerkers. Heeft u lichte ziekteverschijnselen zoals een loopneus, hoesten, keelpijn of koorts, annuleer dan zo spoedig mogelijk uw afspraak, graag minimaal 24 uur van tevoren.  We hopen op uw begrip. Team Podotherapie Een Stap Vooruit  

Klachtenwijzer

Wij behandelen uw klachten met zooltjes (die passen in uw gewone schoenen), teenstukjes en taping. Wij behandelen ook huid- en nagelaandoeningen (o.a. nagelbeugels) en geven preventieve adviezen.

Met welke klachten kan ik bij de podotherapeut terecht? 

Deze pagina laat zien dat de stand van de voet en het functioneren van de voet grote invloed hebben op het functioneren van de voet zelf, maar ook van enkel, knie, heup en rug. Vaak spelen meerdere factoren een rol.

Klik op een gedeelte van de afbeelding om naar een overzicht te gaan van de aandoeningen onderverdeeld per regio van het lichaam.


Bij klachten aan de onderrug en/of bilstreek, klik hier


Bij klachten aan de heup, klik hier


Bij klachten aan de knie, klik hier


Bij klachten aan het scheenbeen, klik hier


Bij klachten aan enkel en/of voet, klik hier