Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit
    Met 3 locaties in Roosendaal en 1 locatie in Bergen op Zoom                      UPDATE CORONA VIRUS:  De extra aanscherping van de maatregelen heeft ertoe geleid dat wij onze praktijk gedeeltelijk moeten sluiten.  Alleen voor medisch acute zorg kunt u nog bij ons terecht.  Heeft u deze week of volgende week nog een afspraak staan, dan wordt u nog gebeld.  Telefonisch en per mail blijven wij bereikbaar.  Ook indien u een nieuwe klacht heeft waarvoor u ons advies kunt gebruiken.    Gezien de omstandigheden kan het zijn dat u niet direct teruggebeld of gemaild wordt.  We hopen op uw begrip.  Blijf gezond, houdt afstand en pas goed op elkaar!    Team Podotherapie Een Stap Vooruit 

Klachtenwijzer

Wij behandelen uw klachten met zooltjes (die passen in uw gewone schoenen), teenstukjes en taping. Wij behandelen ook huid- en nagelaandoeningen (o.a. nagelbeugels) en geven preventieve adviezen.

Met welke klachten kan ik bij de podotherapeut terecht? 

Deze pagina laat zien dat de stand van de voet en het functioneren van de voet grote invloed hebben op het functioneren van de voet zelf, maar ook van enkel, knie, heup en rug. Vaak spelen meerdere factoren een rol.

Klik op een gedeelte van de afbeelding om naar een overzicht te gaan van de aandoeningen onderverdeeld per regio van het lichaam.


Bij klachten aan de onderrug en/of bilstreek, klik hier


Bij klachten aan de heup, klik hier


Bij klachten aan de knie, klik hier


Bij klachten aan het scheenbeen, klik hier


Bij klachten aan enkel en/of voet, klik hier