Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit
    Met 3 locaties in Roosendaal en 1 locatie in Bergen op Zoom                      UPDATE CORONA VIRUS:  Onze praktijk heeft  alle voorzorgsmaatregelen getroffen om het risico op Corona voor ons allen tot het minimum te beperken. U kunt dus met een gerust hart bij ons in de praktijk terecht.  Wij verzoeken u bij een bezoek aan onze praktijk een mondkapje te dragen, zoveel mogelijk alleen en niet te vroeg op de afspraak te komen en afstand te houden (1.5 meter) van bezoekers en medewerkers. Heeft u lichte ziekteverschijnselen zoals een loopneus, hoesten, keelpijn of koorts, annuleer dan zo spoedig mogelijk uw afspraak, graag minimaal 24 uur van tevoren.  We hopen op uw begrip.                       Team Podotherapie Een Stap Vooruit  

Berkemann schoenen

Berkemann heeft een overzicht van voetcomfort producten met meer dan 125 jaar ervaring op het gebied van voetorthopedie en met het gebruik van innovatieve en natuurlijke materialen.
Binnen het assortiment hebben zij diverse dames en heren schoenen, sandalen en slippers met een uitneembaar voetbed, waar uw speciaal aangemeten steunzool ingepast kan worden. 

Op onze locatie Tolbergcentrum hebben wij een aantal modellen staan en kunnen we u ook laten zien welke modellen nog meer te koop zijn. Loop hiervoor gerust binnen. Dit kan van maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 17.30 uur.