Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit
    Met 3 locaties in Roosendaal en 1 locatie in Bergen op Zoom                      UPDATE CORONA VIRUS:   Wij mogen als paramedisch beroep gewoon open blijven!  Alle afspraken kunnen op een veilige manier door blijven gaan. U kunt bij ons nog steeds terecht voor klachten aan voeten, knie, heup en rug. Belangrijk is wel om de maatregelen goed in de gaten te blijven houden! Mondkapje voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar is verplicht net als de handen desinfecteren bij binnenkomst. Wij vragen u, indien mogelijk,  alleen te komen, niet te vroeg op de afspraak te verschijnen en gelieve afstand te houden (1.5 meter) van bezoekers en medewerkers. Heeft u lichte ziekteverschijnselen zoals een loopneus, hoesten, keelpijn of koorts, annuleer dan zo spoedig mogelijk uw afspraak, graag minimaal 24 uur van tevoren.                                   Team Podotherapie Een Stap Vooruit

Revere & DIVADI

Revere biedt een standaard mogelijkheid om de inlegzool eenvoudig uit de schoen te halen en te vervangen voor een onzichtbare inlegzool gemaakt door uw voetspecialist. 

Alhoewel de DIVADI inlegzool dit seizoen (2018) nog in de schoen geplakt zit is deze te verwijderen. Voor het volgende seizoen zullen ook de DIVADI schoenen geleverd worden met een eenvoudig uitneembare binnenzool. Op deze manier brengen deze topmerken een oplossing voor een grote groep mensen met probleemvoeten.

Deze schoenen kunt u bestellen via uw podotherapeut. In de praktijk staan een aantal proefmodellen.

Bekijk hier de modellen.