Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit
    Met 3 locaties in Roosendaal en 1 locatie in Bergen op Zoom                      UPDATE CORONA VIRUS:  Onze praktijk heeft  alle voorzorgsmaatregelen getroffen om het risico op Corona voor ons allen tot het minimum te beperken. U kunt dus met een gerust hart bij ons in de praktijk terecht.  Voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar is het verplicht een mondkapje te dragen, zoveel mogelijk alleen en niet te vroeg op de afspraak te komen en afstand te houden (1.5 meter) van bezoekers en medewerkers. Heeft u lichte ziekteverschijnselen zoals een loopneus, hoesten, keelpijn of koorts, annuleer dan zo spoedig mogelijk uw afspraak, graag minimaal 24 uur van tevoren.  We hopen op uw begrip. Team Podotherapie Een Stap Vooruit  

Revere & DIVADI

Revere biedt een standaard mogelijkheid om de inlegzool eenvoudig uit de schoen te halen en te vervangen voor een onzichtbare inlegzool gemaakt door uw voetspecialist. 

Alhoewel de DIVADI inlegzool dit seizoen (2018) nog in de schoen geplakt zit is deze te verwijderen. Voor het volgende seizoen zullen ook de DIVADI schoenen geleverd worden met een eenvoudig uitneembare binnenzool. Op deze manier brengen deze topmerken een oplossing voor een grote groep mensen met probleemvoeten.

Deze schoenen kunt u bestellen via uw podotherapeut. In de praktijk staan een aantal proefmodellen.

Bekijk hier de modellen.