Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit
  De specialist voor voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten 
 
3 locaties in Roosendaal en 1 locatie in Bergen op Zoom

Zlippo 

Zlippo is een therapeutische slipper, sandaal, slof of pantoffel vervaardigd door een podotherapeut en bestaat uit een individueel voetbed en een lederen bovendeel (schacht). In het voetbed past de therapeut correctie en drukverdeling toe. Het voetbed is van een dempend materiaal gemaakt en biedt veel comfort.

De schacht wordt om de voet afgepast, zodat eventuele knokkels, gevoelige plaatsen en drukplekken vrij gelegd kunnen worden. Ook is het mogelijk om bij afwijkende voetvormen een individuele maatwerk schacht en voetbed te vervaardigen.

Het unieke van Zlippo is dat u het uiterlijk van uw Zlippo bepaalt!

U kunt kiezen uit vele modellen, modieuze leersoorten en kleuren. Bij Zlippo ontwerpt u uw eigen Zlippo. De podotherapeut voegt kennis en kunde toe voor een verantwoord op uw probleem afgestemd comfortabel voetbed. Door die samenwerking ontstaat een perfecte door u samengestelde en op uw voeten afgestemde Zlippo.

Zlippo duur? Helemaal niet! Waarschijnlijk vergoedt uw aanvullende zorgverzekering de slippers, sandalen, sloffen of pantoffels geheel of gedeeltelijk indien u podotherapeutische zolen voorgeschreven krijgt.

Kijk op de link welke modellen mogelijk zijn en maak uw keuze. 

Let op: omdat uw keuze uniek is, duurt het 3 weken voor de Zlippo kan worden afgeleverd na de 1e afspraak.

Bekijk hier de modellen.

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram