Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit
    Met 3 locaties in Roosendaal en 1 locatie in Bergen op Zoom                      UPDATE CORONA VIRUS:  Onze praktijk heeft  alle voorzorgsmaatregelen getroffen om het risico op Corona voor ons allen tot het minimum te beperken. U kunt dus met een gerust hart bij ons in de praktijk terecht.  Voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar is het verplicht een mondkapje te dragen, zoveel mogelijk alleen en niet te vroeg op de afspraak te komen en afstand te houden (1.5 meter) van bezoekers en medewerkers. Heeft u lichte ziekteverschijnselen zoals een loopneus, hoesten, keelpijn of koorts, annuleer dan zo spoedig mogelijk uw afspraak, graag minimaal 24 uur van tevoren.  We hopen op uw begrip. Team Podotherapie Een Stap Vooruit  

Vergoedingen en tarieven

Podotherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering vergoed. Wij hebben de vergoedingen van de diverse zorgverzekeraars voor u in een overzicht gezet. Heeft u geen aanvullende verzekering afgesloten of komt u niet in aanmerking voor vergoeding, dan verwijzen wij u naar onze tarieven. 

Tarieven 2019

Tarieven 2020 

Vergoedingen zorgverzekeraars 2019

Vergoedingen zorgverzekeraars 2020 

Mocht uw zorgverzekeraar er niet bij staan dan verzoeken wij u zelf, vóór de afspraak, even bij uw zorgverzekeraar navraag te doen.

Let op: 
Podotherapie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed binnen de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzing van uw (huis)arts meer nodig is. 
Er zijn verzekeringen waarbij een apart bedrag vergoed wordt voor zolen en consulten. Ook zijn er verzekeringen waarbij consulten en hulpmiddelen (zoals orthesen, nagelbeugeltjes en zolen) uit hetzelfde budget vergoed worden. 

Sommige verzekeraars hebben een totaalbedrag voor voetzorg opgenomen, waar vanuit ook andere voetzorgverleners (zoals de pedicure) vergoed worden. Dit kan wel eens nadelig zijn wanneer u bij meerdere voetzorgverleners onder behandeling bent. Let hier op om verrassingen te voorkomen.